روستای زیبای کرمجگان

روستای کرمجگان-اخبار- جاذبه های طبیعی و گردشگری-سنتهاومراسم مذهبی

روستای زیبای کرمجگان

روستای کرمجگان-اخبار- جاذبه های طبیعی و گردشگری-سنتهاومراسم مذهبی

نسیم روستا

                    نشریه نسیم روستا    

                                                    شماره 6 آبان ماه 1385                         

                        

الزایمر مغز شعبان بی مخ را هدف گرفت!!!            یادی از گلادیاتور ها

یک قدم تا انتخابات شوراها                                     نگاهی به تابستان 85

  ارزش کرمجگان فقط 5/2 میلیون تومان             بازیکن سال فوتبال روستا کیست؟

  پشت کنکوری ها بخوانند؟                                  به نظر شما حق با کیست؟


پشت کنکوری ها بخوانند؟

حدود نه ماه به آغاز کنکور سال 1386 باقی مانده است و شما باید برای قبولی در کنکور از هم اکنون شروع به خواندن منابع کنکور کرده باشید. نکات کلیدی برای قبول شدن در کنکور اولا آشنایی با نحوه تست هایی که برای کنکور می آید و شما از هم اکنون باید بدانید که چه مطالبی را برای کنکور بخوانید. بهترین منابع و کتابهای کمک درسی برای تست زنی کتاب های آبی رنگ کانون فرهنگی آموزش می باشد برای درک بهتر مطالب شما باید کتابهای سبز رنگ کانون فرهنگی آموزش را بخوانید. نکته دیکر برای موفقیت در کنکور شرکت در آزمون های آزمایشی می باشد این آزمون ها در قبولی افراد بسیار موثر می باشد و شما باید بدانید که اکثر سوالات کنکور از کتاب های پیش دانشگاهی طرح می شود.

نشریه نسیم روستا قصد دارد شما را تا روز کنکور همیاری کند و با چاپ مطالب جدید درباره کنکور شما را در قبول شدن در کنکور یاری کند شما می توانید سوالات خود را با شماره تلفن 7222679-0251 از ساعت 19 الی 21 با ما در میان بگذارید.

  فوتبال روستا در ماه مبارک رمضان

بازار فوتبال در ماه مبارک رمضان در همه جای ایران داغ است در روستای ما نیز فوتبال در مدرسه ماهور بسیار داغ برگزار شد اما در حالی که در اکثر نقاط کشور جام رمضان برگزار می شود  در روستای ما این جام برگزار نمی شود و فقط فوتبال به صورت تفریحی از ساعت 3 تا قبل از افطار  انجام می شد و خالی از هر گونه هیجان بود. پیش بینی می شد که با برگزاری دو جام فوتبال در تابستان جام فوتبال در رمضان نیز برگزار شود ولی این چنین نشد. امید است که با برنامه ریزی مسئولان روستا سال آینده جام رمضان برگزار شود.

 بازیکن سال فوتبال روستا کیست؟

نشریه نسیم روستا قصد دارد با نظرسنجی از بین شما بازیکن سال فوتبال روستا را انتخاب کند و جایزه توپ طلایی را به او بدهد به همین منظور اسامی 10 نامزد اصلی را برای کسب این موفقیت اعلام می کنیم تا از میان آنها بهترین بازیکن انتخاب شود.

1- هادی جاودانفرد 2- محمد تقی ملارضایی 3- مهدی داودی مقام 4- حسین عبداللهی فرزند ابوالفضل

5- محمد جواد ملاعلی 6- محمد جعفری فرزند حسن 7 محمد حسینی فرزند حسن 8- محمد علی شاپوری

9- عباس جاودانفرد 10- محمد جواد جعفری فرزند غلام

ملاک انتخاب ما شرکت این بازیکنان در جام دهیاری ها و جام پیامبر اعظم و جام ولی عصر(عج) می باشد.

همچنین اسامی پنج بازیکن برتر نوجوان برای کسب بهترین بازیکن نوجوان روستا اعلام می شود تا از مینان آنها یک بازیکن انتخاب شود.

 1- حسین عبداللهی 2- مرتضی روحی زاده 3- ابراهیم شاپوری 4- محمد عبداللهی فرزند حسین 5- مهدی اصغری فرزند محسن

نگاهی به تابستان 85

تابستان در روستای ما یعنی آغاز کار و تلاش.  روستا پس از 9 ماه که تقریبا هیچ کاری در آن انجام نمی شود به جنب و جوش می افتد.اما تابستان امسال به جهاتی با تابستان های قبل فرق داشت امسال محصولات باغی چند برابر سال های گذشته بود. از طرفی تعداد گردشگرانی که به روستا آمدند بسیار زیاد بود این وضع باعث نارضایتی مردم و کشاورزان شد و گروهی از کشاورزان و مردم روستا برای اولین بار از ورود افراد غریبه به داخل باغ های روستا جلوگیری کردند.کاری که آنها انجام دادند از هر جهت صحیح بود زیرا باغ های روستا متعلق به افراد روستا می باشد و کاملا شخصی می باشد از طرفی دیگر به گفته مسئولان روستا محوطه امامزاده فقط ظرفیت پذیرش افراد بومی را دارد و مسئول دفتر امامزاده چگونه از افراد غریبه دعوت می کند تا به امامزاده بیایند به هر حال با شکایت افراد ناشناس از این حرکت خوب مردم روستا جلوگیری شد. احتمالا متن شکایت این افراد این بوده است که افراد روستا از زیارت غریبه ها از امامزاده جلوگیری می کنند. حال این سوال مطرح می شود که آیا افراد غریبه واقعا برای زیارت امامزاده به کرمجگان می آیند؟ حال اگر امامزاده وسط یک بیابان خشک بود آنها باز هم برای زیارت امامزاده این قدر اصرار داشتند؟ به هر حال این مهمترین اتفاقی بود که امسال در روستا به وقوع پیوست و این حرکت خودجوش مانند قضیه چاه آب باز هم شکست خورد و دلایل آن هم روشن است:

وجود افراد خائن و وطن فروش در روستا

عدم اتحاد محله های روستا

عدم همکاری شورا و مسئولان مهم روستا با مردم

نبود یک شخص مهم که همه مردم روستا از او پیروی کنند و او بتواند مردم را رهبری کند.

یادی از گلادیاتورها

گلادیاتور یک کلمه یونانی است و در زمان های دور به اشخاصی می گفتند که بسیار شجاع و پرقدرت بودند و دو لشگری که قصد جنگ با هم داشتند ابتدا دو تن از افراد  لشکرها که همان گلادیاتورها بودند با هم جنگ می کردند و هر لشکری که گلادیاتو ر آن شکست می خورد تقریبا بازنده جنگ بود  اما در روستای ما افرادی بودند که ادعای گلادیاتوری می کردند با شروع جنگ تحمیلی معلوم شد که آنها افرادی بسیار ترسو هستند و در عوض جوانانی گمنام از روستا به پا خواستند و با شجاعت بسیار صدها کیلومتر دور از خانه به جنگ خمپاره و موشک و هواپیما رفتند به جرات باید آنها را گلادیاتور نامید. زیرا شجاعت بی همتای آنها الان معلوم می شود که افراد  غریبه وارد روستا می شوند و هر گونه فسادی که می خواهند انجام می دهند و هیچ کس جرات ندارد به آنها حتی نگاه چپ بکند. البته هم اکنون هم افرادی وجود دارند که ادعای گلادیاتوری می کنند ولی افسوس که این گلادیاتورها باز هم توخالی هستند و سر کوچه های روستا نشسته اند و مشغول کشیدن حشیش و کراک هستند.

اما در سال های گذشته افراد بسیار شجاعی در روستا وجود داشته اند که به تنهایی با لشکری از افراد غریبه درگیر شده اند. ولی افسوس که این گلادیاتورها توسط همین افراد غریبه فریب خورده اند و معتاد شده اند بلی این چیز عجیبی نیست زیرا دشمن همیشه از در دشمنی برای غلبه بر ما وارد نمی شود بلکه بعضی وقتها از در دوستی وارد می شود  و این مشکل اصلی مردم روستای ما می باشد که هر رفاقتی را با آغوش باز قبول می کنند. به هر حال ما اهل قلم که کاری جز نوشتن از ما نمی آید به سهم خود جرات نوشتن این مطالب را داریم و تو دوست عزیزم شجاع باش و حداقل جرات داشته باش خودت باشی.

 

الزایمر مغز شعبان بی مخ را هدف گرفت

شعبان جعفری معروف به شعبان بی مخ در سال 1300 در تهران متولد شد. از همان دوران کودکی به علت شرارت های زیاد  به شعبان بی مخ معروف شد پس از چند سال درس خواندن از مدرسه اخراج شد و به خدمت سربازی رفت و در آنجا نیز به علت شرارت به جای دو سال پنج سال خدمت کرد. اما معروفیت او زمانی آغاز شد که یکی از تئاترهای تهران را به هم ریخت و برای سیستم حکومتی عزیز شد و به جای زندان پاداش گرفت. در بازگشت آیت الله کاشانی از تبعید در حالی که قصد داشت از آیت الله استقبال کند مردم فکر کردند برای درگیری آمده که کتک مفصلی از مردم خورد. در جریان روی کار آمدن مصدق یکی از طرفداران او بود ولی مصدق همسشه از او بی زار بود و چند بار او را به زندان انداخت. فعالیت ورزشی او در ورزش باستانی بود او یک بار قهرمان ورزش باستانی کشور شد و باشگاه راه آهن را افتتاح کرد اما اوج معروفیت او در کودتای 1332 بود که با کمک زیردستان خود به خیابان ریخت و طرفداران مصدق را به باد کتک گرفت و زمینه بازگشت شاه از خارج را فراهم کرد. شاه پس از بازگشت از خارج به او یک لقب سلطنتی داد وباشگاه راه آهن را برای او ساخت و خود آن را افتتاح کرد. با پیروزی انقلاب او به اپن و از آنجا به ترکیه و اسرائیل و آلمان و سپس آمریکا رفت و با فعالیت بر ضد انقلاب پرداخت و بالاخره پس از تحمل سالها بیماری به علت آلزایمر در یکی از بیمارستان های آمریکا در 28 مرداد امسال در سن 85 سالگی درگذشت.

 

به نظر شما حق با کیست؟

چند سالی است که مسئول دفتر امامزاده نورعلی دائما با بعضی از جوانان روستا درگیر است و هر چند وقت یکبار آنها را در دادگاه می بینیم. مسئول دفتر امامزاده نورعلی می گوید این افراد ارازل و اوباش هستند که روزهای جمعه در محوطه امامزاده مزاحمت ایجاد می کنند. حال این سوال مطرح می شود که به فرض اینکه سخن مسئول دفتر امامزاده درست باشد آیا افراد ارازل و اوباشی که از نقاط دیگر به روستا میایند و چند برابر ارازل و اوباش روستا می باشند و شرارت آنها در اطراف امامزاده خیلی بیشتر از افراد روستا می باشد. چرا حتی یکدفعه مسئول دفترامامزاده از آنها شکایت نکرده است و آنها را به دادگاه نکشانده است و این مسئله بسیار عجیب می باشد به نظر شما چرا باید بین افراد روستا این قدر اختلاف و تفرقه باشد. امیدواریم در سال های آینده شاهد چنین مسائلی نباشیم و این طور نباشد که کرمجگان بیشترین پرونده را در میان روستاهای اطراف قم در دادگاه دارا باشد.

یک قدم تا انتخابات شوراها

شاید شما از خواندن این تیتر زیاد استقبال نکنید زیرا در نظر شما انتخابات شوراها یک انتخاب بیهوده و تکراری است. ولی وظیفه ما می باشد که به نقد و بررسی این موضوع بپردازیم. شوراهای روستا هر چهار سال یک بار بوسیله مردم روستا انتخاب می شوند و هم بانوان و هم آقایان می توانند کاندیدای شورا شوند. متاسفانه در این چند دوره اخیر شوراها فقط جنبه تشریفاتی داشته اند و حرکت خاصی از آنها دیده نشده است . از طرف دیگر افراد شورا رابطه بسیار ضعیفی با عامه مردم داشته اند و خیلی دوست داشته اند که از مردم جدا باشند و مردم از نحوه کار آنها سر در نیاورند. از زمانی که شوراها به صورت کلاسیک در آمده اند حتی یک آبادانی در سطح روستا دیده نشده است. انتقال گاز لوله کشی به کرمجگان هیچ ربطی به شوراها نداشته و جزء طرح های کلان دولت بوده است. افراد شورا به جای آنکه مردم را با ساختن کارخانه و ایجاد شغل های مختلف مثل دامداری و کشاورزی به ماندن در روستا تشویق کنند مردم را از ماندن در روستا دلسرد می کنند و از اینکه روزی افرادی که از روستا مهاجرت کرده اند به روستا برگردند وحشت دارند. مردم روستا اعتقاد دارند اعضای شورا بیشتر به کارهای شخصی خود می پردازند و سود و منافع مالی برای آنها مهمترین چیز می باشد وقتی درباره درآمدهای روستا و بودجه ای که برای روستا ارسال می شود از آنها سوال می شود می گویند همه آنها روی هم به 5 میلیون نمی رسد و این حرف خنده داری می باشد. افراد شورا می توانند به راحتی و با رایزنی با دولت صدها شغل حداقل در بخش دامداری و کشاورزی برای جوانان روستا درست کنند. متاسفانه اعضای شورا که هر کدام صاحب سمتی مهم و درآمد زا در روستا می باشند اصلا به فکر این مسائل و مشکلات نیستند. مسائل و مشکلات روستا باید به دست انسان های دلسوز حل شود که متاسفانه این افراد به دلایلی از کاندید شدن برای شوراها دوری می کنند. 

 ارزش کرمجگان فقط 5/2 میلیون تومان

خوشبختانه امسال محصول گردو بسیار زیاد بود اما نکته ای که مردم روستا را امسال ناراحت کرد قضیه اجاره دادن گردوهای امامزاده بود آن هم به افراد غریبه ای که مردم روستا نه تنها دل خوشی از آنها نداشته اند بلکه از آنها بسیار ناراحت بودند این افراد که جزء ارازل و اوباش بودند چند سالی است که در روستای ما دائما با مردم درگیر بوده و هر فسادی که می خواستند انجام می دادند حال این سوال مطرح می شود که اصلا چه لزومی هست که گردوهای امامزاده اجاره داده شود. ثانیا آیا در داخل روستا کسی وجود نداشت که گردوها به آنها اجاره داده شود. ثالثا حال که قرار شد به افراد غریبه اجاره داده شود از این افراد بهتر کسی نبود که گردوها به آنها اجاره داده شود؟ به نظر می آید ارگان های روستا که صاحبان اصلی آن مردم روستا باشند ملک شخصی افراد می باشد و هر کدام از اعضا یا مسئولان آنها به طرز خود مختار عمل می کنند و به نظر شما آیا ارزش داشت که با مبلغ 5/2 میلیون تومان ارزش روستای خود را این قدر پایین بیاوریم.